ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
Registrations are closed

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ


Το Business and Wellness Lounge διοργανώνει συνεδρία μικρής ομάδας «Επαγγελματικού Προσανατολισμού» με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - Επιλογές κλάδου που θα καθορίσουν το μέλλον του παιδιού σου.

Η κατάλληλη επιλογή σπουδής και επαγγέλματος θα συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση της πορείας του παιδιού σας. Μέσα από το σεμινάριο αυτό θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα με ποιο τρόπο γίνεται η επιλογή επαγγέλματος, ούτως ώστε να καθοριστεί μια σωστή ακαδημαϊκή πορεία που θα δώσει πρόσβαση στον κατάλληλο κλάδο σπουδών για να πετύχει τον στόχο του.

Θα διδαχθούν μέθοδοι και εργαλεία για να καθοδηγήσετε τα παιδιά σας, βοηθώντας τα να ανακαλύψουν την κλίση τους και να τη συνδέσουν με το κατάλληλο επάγγελμα.

Η εκτενής διερεύνηση των επαγγελμάτων και σπουδών που επικρατούν στον κόσμο της εργασίας και της αγοράς, αυξάνει κατά πολύ το ποσοστό της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής ευτυχίας του παιδιού σας.

Συντονιστής συνεδρίας: Δημήτρης Βασιλακκάς

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σπουδών. Πάνω από μια δεκαετία στηρίζει μαθητές και νέους να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και να τις κάνουν επαγγέλματα με προοπτική και ανέλιξη. Πιστοποιημένος GCDF, με πολυετή συνεργασία με τον Ο.ΝΕ.Κ. και μέλος του ΚΥ.ΣΥ.Δ.Α.Δ. Αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες και είναι εισηγητής της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.

Registrations are closed
Date & Time
Thursday, January 25, 2024
6:00 PM 9:00 PM (Asia/Nicosia)

Add to Calendar

Location

GAKO.AI BUSINESS & WELLNESS LOUNGE LTD

HE 453706. VAT 60040683X
17 Ektoros, Old Town
Nicosia 1016
Cyprus
+357 225 225 52
nicosia@business-wellness.eu

Get the direction

Organizer

GAKO.AI BUSINESS & WELLNESS LOUNGE LTD

+357 225 225 52
nicosia@business-wellness.eu
Share

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.