ΟΡΙΑ - Πως τα θέτουμε στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.
Registrations are closed

ΟΡΙΑ - Πως τα θέτουμε στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Βιωματικό εργαστήριο - Με την Βάσω Βαρδάκη


To Business & Wellness Lounge σε συνεργασία με την έμπειρη Coach Βάσω Βαρδάκη, διοργανώνει Βιωματικό εργαστήριο με θέμα: 

Όρια - Πως τα θέτουμε στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενώ ήθελες να πεις «όχι» είπες ναι και τελικά το μετάνιωσες; Σε αυτό το εργαστήριο θα εξερευνήσουμε πώς τα Όρια (ή η έλλειψη τους) μπορούν να επηρεάσουν την ζωή και τη καθημερινότητά μας.

Θα καταλάβουμε τα συχνά λάθη που κάνουμε όταν προσπαθούμε να θέσουμε όρια, θα αποκαλύψουμε μύθους και περιοριστικές πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να τα θέτουμε αποτελεσματικά, θα μάθουμε τρόπους που μπορούμε να λέμε “όχι” με ευγένεια και πώς να θέτουμε όρια που θα ενισχύσουν την ευεξία και την αυτοπεποίθηση μας.

Τι θα κερδίσετε συμμετέχοντας στο εργαστήριο:

Αυτό το εργαστήριο θα είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τα όρια σας και να ανακαλύψετε πώς να ζείτε με περισσότερη ισορροπία και αυτοσεβασμό.

  • Θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα ευχάριστο βιωματικό εργαστήριο μικρής ομάδας και να αλληλοεπιδράσουμε με άλλους ανθρώπους.
  • Θα κατανοήσουμε πώς τα όρια επηρεάζουν τις σχέσεις μας, την προσωπική μας ανάπτυξη και την αυτοεκτίμησή μας.
  • Θα ανακαλύψουμε πρακτικές τεχνικές για να θέτουμε αποτελεσματικά όρια και να επικοινωνούμε αυτό που θέλουμε με σαφήνεια.
  • Θα ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας σε σχέση με το πώς να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να διατηρούμε ισορροπία στις σχέσεις μας.

Η Βάσω Βαρδάκη είναι πιστοποιημένη Coach, και εκπαιδεύτρια με πάνω από 1400 ώρες επαγγελματικού Coaching και πολυετή εμπειρία στο Management και στις Πωλήσεις.

Ειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, προσωπικής ανάπτυξης, δημόσιας ομιλίας, ανάπτυξης και διαχείρισης ομάδων, διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων και επικοινωνιακές δεξιότητες. Η αποστολή της είναι να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους, που θέλουν να αλλάξουν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν.     

https://vasovardaki.com/about/

Registrations are closed
Date & Time
Wednesday, April 3, 2024
5:45 PM 8:30 PM (Asia/Nicosia)

Add to Calendar

Location

GAKO.AI BUSINESS & WELLNESS LOUNGE LTD

HE 453706. VAT 60040683X
17 Ektoros, Old Town
Nicosia 1016
Cyprus
+357 225 225 52
nicosia@business-wellness.eu

Get the direction

Organizer

GAKO.AI BUSINESS & WELLNESS LOUNGE LTD

+357 225 225 52
nicosia@business-wellness.eu
Share

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.